Челси инвестира сериозно през последните два трансферни прозореца, като около 600

...
Челси инвестира сериозно през последните два трансферни прозореца, като около 600
Коментари Харесай

Хаселбанк: Челси трябва да убеди Кейн да дойде

Челси инвестира сериозно през последните два трансферни прозореца, като към 600 милиона паунда бяха пръснати за нови попълнения, но се чака през лятото на 2023 година да има още нови попълнения. Джими Флойд Хаселбайнк ​​смята, че водещите тимове в шампионата ще би трябвало да извадят 100 милиона паунда, с цел да привлекат Хари Кейн, който в този момент е голмайсторът на Тотнъм за всички времена. Хаселбайнг не желае да се дават 124 милиона паунда за Жоао Феликс, който в този момент е чартърен при " сините " от Атлетико Мадрид.

" Челси има потребност от нападател. Хари Кейн може да не желае да пристигна, само че Челси би трябвало да направи опит да го убеди се причисли към тях. Може да каже не, само че най-малко да опитат. Кейн ви подсигурява голове, където и да отиде. Все още има късмет това да се случи. Ако Тотнъм не е в Шампионската лига и даже в случай че Челси не е в Шампионската лига, техните шансове са по-малки от " шпорите " да стигнат до челната четворка в този миг, само че през идващите години Челси има по-голям късмет за продобиване на титли и присъединяване в Шампионската лига. На Кейн му остават още две години от контракта, тъй че те няма да са в положение да изискат 100 милиона паунда, ще бъдат по-малко.

Жоао Феликс също не си заслужава оповестената сума от 124 милиона паунда, която Атлетико Мадрид желае в този миг. Той може да стигне до такава степен, правя оценка го като състезател, само че той не е играл доста футбол, даже за Атлетико Мадрид. Това също значи, че те не го правят оценка, тъй че не могат да желаят тази сума за него ", показа Хаселбайнк.

Челси ще би трябвало да продаде редица играчи, преди да притегли още, откакто съществено укрепи редиците на " Стамфорд Бридж " и има догатки, че хора като Кристиан Пулишич, Хаким Зиеш и Ромелу Лукаку могат да бъдат част от лятната чистка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР